Formulier

HMC rondleidingen

Neem een kijkje in onze school! Ervaar direct de inspirerende sfeer en het enthousiasme van de studenten tijdens een rondleiding op locatie. 

Belangrijk
Om deel te nemen schrijf jij je alleen in als geïnteresseerde student. Een ouder/verzorger hoeft zich dus niet in te schrijven.

Voor de opleiding Interieuradviseur locatie HMC Rotterdam schooljaar 2024– 2025 zijn het aantal beschikbare opleidingsplaatsen bereikt. We hebben inmiddels meer binnengekomen aanmeldingen dan dat we kunnen plaatsen. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding, maar we kunnen niet garanderen dat je geplaatst kan worden. Voor de locatie Amsterdam zijn er nog wel opleidingsplaatsen.

Meld je aan!

Als je een rondleiding niet kunt aanvinken, dan zit deze helaas vol.

Toestemming
Waarom hebben we je gegevens nodig? We verzenden informatie in relatie tot de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. De gegevens worden bewaard tot 1 augustus 2024. Voor meer informatie lees hier de privacyverklaring van het Hout- en Meubileringscollege. NB. Jonger dan 16 jaar? Dan is het noodzakelijk dat je ouder of verzorger toestemming geeft.